شهر گردشگری سرعین

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه آش دوغ سرعین یا دوغاش

چهارشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷ ب.ظ

  مواد لا زم 

سبزی (تره و شوید) : ۵/۰ کیلو پاک کرده

دوغ : ۴ لیتر

برنج : ۶ استکان

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

نخود : یک لیوان

نعنا و پیاز داغ : به میزان لازم

زردچوبه و نمک : به اندازه کافی

قبل از توضیحات باید بگم موادی که گفتم به اندازه همین قابلمه است که در تصویر میبینید حالا به میزان تعدا افرادتان مواد را کم یا زیاد کنید که این قابلمه معمولاً ۲۰ نفر را پاسخگوست.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۲/۳۱
زهرا نجف پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی